Klan

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
16 - 23 år
Mødedag/tid: 
Efter aftale
Ledere: 
Marie Falch
Astrid Munch Jensen
Sabrina Færch
Klan oprykning forside

Klan MU

Klanen i 1. Højbjerg består er en gruppe spejdere i alderen 16-23 år. I klanen har vi stort fokus på sammenhold. Godt sammenhold bidrager til en god stemning, og da mange i klanen også er ledere, kan denne stemning viderebringes til hele gruppen.
Vi aftaler møderne løbende og lader ansvaret for planlægningen gå på tur. Det betyder også, at temaerne varierer meget alt efter, hvad planlæggerne har lyst til.
Det er klanen, der i fællesskab med lederne står for at planlægge gruppens ture. Vi afholder i november juletur ved Ravnsø og i februar fastelavnstur i Kløverhytten. Begge ture med et tema, og aktiviteter der er tilpasset turens tema.

Klanen har også deres egen tur sammen med lederne. Hvert efterår tager klanen og lederne på kursus, hvor vi planlægger årets ture samt har moduler med planlægning og teori inden for forskellige relevante temaer i gruppen.

Desuden har vi i klanen mulighed for at tage på seniorkursus i efteråret samt deltage i divisionens sociale arrangementer sammen med de andre klanspejdere i Aarhus.

Vi er i klanen meget åbne overfor nye spejdere og er altid klar til at invitere nye med på ture eller møder.